Endüstri Mühendisliği Öğretim Elemanı Alımına İlişkin Değerlendirme Sonuçları | Endüstri Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

Endüstri Mühendisliği Öğretim Elemanı Alımına İlişkin Değerlendirme Sonuçları

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğünce 17 Mart 2021 Tarihinde İlan Edilen Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Öğretim Elemanı Alımına İlişkin Değerlendirme Sonuçları

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere 17.03.2021 tarihinde ilan edilen kadrolar için aynı yönetmeliğin 11. maddesi uyarınca gerçekleştirilen Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Giriş Sınavı sonuçları aşağıda belirtilmiştir.

Ön Değerlendirme Tarihi: 01 Nisan 2021 Perşembe
Giriş Sınavı Tarihi: 02 Nisan 2021 Cuma
Giriş Sınavı Saati: 10:00
Giriş Sınavı Yeri: Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yerleşkesi/Mühendislik Fakültesi Binası/ Şahinbey/GAZİANTEP

Giriş sınavı sonuçları için tıklayınız.