Bütünleme Sınavları Duyurusu | Elektrik Elektronik Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

Bütünleme Sınavları Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemine ait bütünleme sınavları 17-21 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Bütünleme sınav programı ilan edilecektir. Bütünleme sınavları hakkında ilgili yönetmelikte bulunan açıklama:

(7) Bütünleme sınavları, yıllık ve yarıyıllık derslerden yılsonu/yarıyıl final sınavında başarısız olunan dersler ile ortalama yükseltmek amacıyla CC’nin altında olan derslerden açılan sınavdır. Bu sınavdan alınan not final sınavından alınan notun yerine geçer. (Kaynak: Hasan Kalyoncu Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği)

Bütünleme sınavına girmek isteyen öğrencilerimizden sınava girmek istedikleri derslerin yürütücü hocalarına e-posta yoluyla bilgi vermeleri rica olunur.

Başarılar dileriz.