"Endüstride Dijital Dönüşümün Temeli olarak ERP" Semineri | Elektrik Elektronik Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

“Endüstride Dijital Dönüşümün Temeli olarak ERP” Semineri

Değerli Öğrencilerimiz,

Senelerdir tüm sektörlerde adını sıkça duyuran, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP-Enterprise Resource Planning) nedir ve ne için gereklidir? gibi sorulara cevap bulmak ve bu sistemin detaylarını kavrayabilmek için Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, KARMER (Kalkınma çalışmaları, Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve Ekonomi ve Toplum Öğrenci Topluluğu’nun katkılarıyla düzenlenen “Endüstride Dijital Dönüşümün Temeli olarak ERP” adlı seminer Ahmet TÜTÜNCÜLER ve Murat ANLAŞ’ın katılımıyla 28 Nisan 2022 Perşembe günü (yarın) saat 11:00’da HKU Cine Amfi’de gerçekleşecektir.

Tüm öğrencilerimiz davetlidir.